Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Још пет дана отворен позив за младе Зворничане да се пријаве на онлајн радионицу и освоје новчане награде
Још пет дана отворен позив за младе Зворничане да се пријаве на онлајн радионицу и освоје новчане награде

Још пет дана отворен је позив за младе Зворничане узраста од 13 до 19 година да се пријаве за eUPSHIFT онлајн радионицу и освоје новчане награде од 3.000 КМ.

Детаљне информације о пријављивању могу се добити данас у 18:00 часова на зоом инфо сесији на линку:

https://us02web.zoom.us/j/85143239830?pwd=QzF3emdpY09zQ1ZsNWdCMjVyZlFIQT09

(Meeting ID: 851 4323 9830, Passcode: 142780)

Подсјећамо, тимови састављени од троје до петоро младих који у својим локалним заједницама уоче неки проблем, уз подршку ментора и тренера, могу да науче како да осмисле рјешење проблема и такмичи се за новчане награде које ће им помоћи да реализују своја рјешења.

Нарочито се охрабрују млади људи из ромске популације или других етничких мањима, млади с инвалидитетом, без родитељског старања, те из породица ниског социо-економског статуса да се пријаве за учешће у радионици која ће бити одржана од 13. до 20. марта 2022. године.

Пету eUPSHIFT радионицу у БиХ имплементира Хуманитарна организација “Genesis Project” у сарадњи са УНИЦЕФ-ом у БиХ кроз пројекат “Јачање здравствене и социјалне заштите у БиХ у одговору на Ковид-19” уз финансијску подршку УСАИД-а у БиХ.

Све информације укључујући и о зум инфо сесијама које ће се реализовати док је отворен позив за пријављивање можете пронаћи на линку https://upshift.ba/2021/11/15/trazimoprobleme-na-sjeveroistoku-republike-srpske-otvorene-su-prijave-za-5-eupshift-radionicu/ као и на страницама : https://www.facebook.com/upshift.bosnia.herzegovina и https://www.instagram.com/upshift.bosnia.and.herzegovina