Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Јавни позиви за младе и НВО
Јавни позиви за младе и НВО

Град Зворник расписао је два јавна позива и то за суфинансирање омладинских програма и пројеката и за суфинансирање програма и пројеката удружења грађана и фондација.

У градском буџету планирано је укупно 20.000 КМ за суфинансирање омладинских програма и пројеката, при чему је максималан износ појединачних средстава која се додјељују 5.000 КМ.  

Укупан износ средстава предвиђен за суфинансирање програма и пројеката удружења грађана и фондација је 40.000 КМ, а максималан износ појединачних средстава је 10.000 КМ.

Комисије ће једном мјесечно, на крају мјесеца априла, маја, јуна, јула, августа, септембра и октобра, разматрати приједлоге који су пристигли у периоду између два засиједања, а коначну одлуку о програмима и пројектима који ће бити суфинансирани из градског буџета доносиће градоначелник.

Јавни позиви отворени су до 31. октобра 2022. године или до утрошка средстава предвиђених буџетом за текућу годину.

Комплетна документација по јавним позивима може се доставити поштом на адресу: Град Зворник, Светог Саве 124, 75400 Зворник или лично на протокол Града Зворник са назнаком: „за (су)финансирање омладинских програма и пројеката“, односно „за (су)финансирање програма и пројеката удружења  грађана и фондација“.

Јавни позиви и потребни обрасци могу се преузети овдје.

Pin It on Pinterest

Share This