Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Јавни позив за бесплатну обуку за пољопривреднике и друга лица у пољопривредно-прехрамбеном сектору

Јавни позив за бесплатну обуку за пољопривреднике и друга лица у пољопривредно-прехрамбеном сектору

06.04.2023.

У оквиру пројекта „Подршка Европске уније за конкурентност пољопривреде и рурални развој у Босни и Херцеговини“ до 14. априла отворен је Јавни позив за похађање обуке за писање пословних планова и припрему пројектних приједлога за пријаву на јавне позиве у пољопривредно-прехрамбеном сектору.

На подручју сјевероисточне БиХ обуке ће организовати фирма „Солвиа ФМЕ“ а на позив се могу пријавити лица која већ пружају или намјеравају пружати услуге припреме пројектних приједлога и пословних планова у сектору пољопривреде и прехрамбене индустрије, те пољопривредни произвођачи, прерађивачи прехрамбених производа и становништво руралних подручја који желе да се обуче за самосталну припрему пословних планова.

Након завршеног процеса пријаве и одабира, према унапријед дефинисаним критеријумима, биће изабрано 20 полазника. Похађање обуке која ће се одржавати у Центру за едукације у Бијељини и трајаће 60 радних сати је бесплатно.

Пројекат „Подршка Европске уније за конкурентност пољопривреде и рурални развој у Босни и Херцеговини“ (ЕУ4АГРИ) има за циљ модернизацију пољопривредно-прехрамбеног сектора, отварање нових и задржавање постојећих радних мјеста, те подршку опоравку од кризе проузроковане ЦОВИД-19 вирусом. Примарно се финансира средствима Европске уније у оквиру Инструмента за претприступну помоћ (ИПА), уз заједничко суфинансирање УНДП-а и Чешке развојне агенције.

Пријава се може извршити на имејл  solviaedukacije@gmail.com, путем телефона бр. 065/181-373 или на линк https://forms.gle/aEtMLLF7uQbe41Kr7

Pin It on Pinterest

Share This