Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

У Тршићу је почела изградња фискултурне сале донаторским средствима и уз учешће Градске управе Зворник и предузећа „Кесо градња“ које је извођач радова.

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић  истакао је да је донатор  Драго Вуковић, успјешан привредник у Њемачкој, поријеклом из Тршића.

„Ради се о изузетном човјеку који је одлучио да поклони нешто свом завичају, након једног неформалног разговора са власником фирме „Кесо градња“ гдје сам и ја учествовао. Ова фирма ће извести радове и наравно да и Градска управа, која ће подржати свакога ко жели да уложи средства у инфраструктуру на нашим просторима, има своје учешће. Укупна вриједност инвестиције је око 400.000 КМ. Из градског буџета издвојићемо 50.000 КМ и ми ћемо још обезбиједити и водоводни, канализациони и електро прикључак, а сва остала средства ће прије свега обезбиједити Вуковић и „Кесо градња“ који ће известо радове.“

Градоначелник се захвалио јер ће ученици добити репрезентативан објекат за одвијање наставе из физичког васпитања.

„Једну по једну школу рјешавамо, ово је шеста или седма фискултурна сала која је направљена у посљедњих десетак година. Уз помоћ добрих људи, уз припремљене пројекте од стране Градске управе и њених сарадника увијек се могу пронаћи средства да се неки проблем ријеши.“

Драгиша Крстић,  испред извођача радова, истакао је да ће објекат бити површине од око 500 квадратних метара и имаће топлу везу са школом.

„Радови би требало да буду завршени до краја ове године тако да ученици већ у другом полугодишту користе нову салу.“

Pin It on Pinterest

Share This