Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић подржао је данашњи хуманитарни Базар под називом „Сложно сви за Оливеров осмјех“ који су организовале Зворничанке Тања Павловић и њене пријатељице, а бројни други суграђани учествовали директно или индиректно у обезбјеђивању средстава за лијечење овог малишана.

„Ово је један диван дан и диван догађај у организацији наше суграђанке која својим примјером показује како вриједни и пожртвовани људи дају допринос гдје год се појаве, и у свом колективу и свом граду и наравно, у својој породици. Захвалан сам јој данас на приређеном Базару, захвалан сам на одзиву свих наших суграђана који су донирали различите ствари и онима који их купују. Данашњи догађај показује како су наши људи хумани и како треба да се жртвујемо увијек када наше мало може некоме да подари боље услове за лијечење, одрастање, живот. Хвала још једном Тањи и свима онима који су узели учешће и дали допринос да ова акција успије.“

Павловићева је рекла да су она и њене пријатељице, у жељи да помогну у прикупљању средстава за лијечење малог Оливера из Бајмока код Суботице, одлучиле да организују Базар у Зворнику.

„Овим што сада видимо, док траје Базар, могу рећи да смо задовољне одзивом суграђана, и оних који су донирали ствари које се продају на Базару и оних који их купују. Поред прикупљања финансијских средстава на Базару, кутије за новац налазе се у Маркету „Бинго“, а акције за Оливера организоване су и у Кафе бару „Наша кафана“ и у Дому омладине.

Хуманитарни Базар траје од 11:00 до 16:00 часова на градском шеталишту. За лијечење једногодишњег Оливера потребно је око 2,5 милиона долара.

Pin It on Pinterest

Share This