Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

14.04.2020.године

Командант Градског штаба за ванредне ситуације и градоначелник Зворника Зоран Стевановић захвалио се данас Хуманитарној организацији „Међународни форум солидарности Емаус“ на донацији 200 маски и 200 пари рукавица Градском штабу, као и 20 прехрамбених пакета за социјално угрожене породице.

Донацију градоначелнику уручила је Елма Мустајбашић, руководилац канцеларије “МФС Емаус“ у Зворнику.

„Хвала пријатељима из „Емауса“ на препознавању тренутка у коме се наши суграђани налазе и колико је значајно да свако спрам својих могућности пружи помоћ. Битно је да се осјети потреба да будемо солидарни и да се не дијелимо ни по каквим основама. Чини се да нас је у овим тешким временима, када смо сви угрожени и свима је потребна помоћ, пандемија зближила. Захвални смо и на донацији за Градски штаб, јер је потреба за рукавицама и маскама све већа, рекао је градоначелник.

Мустајбашићева је истакла да ова хуманитарна организација, поводом пандемије која нас је задесила, обилази штабове, болнице, клинике и уручује одређени број личне заштитне опреме јер сматрају да је добродошла у оваквој ситуацији.

Подсјетила је да МФС „Емаус“ у Зворнику од половине прошле године реализује пројекат „Један оброк дневно“, те да због пандемије вируса корона имају 131 корисника, односно више него у ранијем периоду.

Pin It on Pinterest

Share This