Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

30.07.2020. године

Градска управа Зворник реализује пројекат „Обезбјеђивање услова за пружање нових услуга примарне здравствене заштите у амбуланти у Брањеву” у оквиру којег је предвиђена  доградња постојећег објекта амбуланте, те отварање стоматолошке, гинеколошке и педијатријске ординације, као и двије ординације у којима ће прегледе вршити љекари са специјализацијама из других области.

Реализација пројекта ће допринети већој доступности услуга примарне здравствене заштите становницима Брањева и околних мјесних заједница који право на примарну здравствену заштиту остварују у амбуланти у Брањеву.

Постојећи објекат је приземни са двије ординације, интервенцијом, лабораторијом, картотеком, просторијом за особље, оставама, чекаоницом и тоалетима. Планирано је да се догради апотека и подигне спрат на коме ће бити пет ординација, мокри чвор и тоалет. Умјесто садашњих 180, амбуланта ће по завршетку доградње имати 360 квадратних метара.

Укупна вриједност пројекта биће прецизирана након спровођења тендерске процедуре за избор најповољнијег извођача радова. Отварање тендера је 1. септембра.

Pin It on Pinterest

Share This