Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

19.05.2020.г.

У Техничком школском центру у Каракају у току су радови на утопљавању зграде за шта је из буџета Града Зворника издвојено 23.400 КМ.

Ради се изолација и фасада на сјеверној и западној страни зграде ћиме ће спољашњост објекта бити комплетно реновирана, рекао је начелник Одјељења за привреду и друштвене дјелатности Дарко Стефановић који је нагласио да ће се на овај начин остварити значајне енергетске уштеде и  биће створени много бољи услови за похађање наставе ученика и за рад запослених.

Директор школе Горан Грујић подсјетио је да је изолациона фасада на јужној и источној страни урађене 2018. године кроз заједнички пројекат Града Зворника и УНДП-а у вриједности од 70.000 КМ. У овој средњошколској установи тада је замијењен и преостали дио вањске столарије. Из буџета Града у прошлој години издвојено је 20.000 КМ за асфалтирање паркинга код ове школе.

„Захваљујемо се градоначелнику и Градској управи јер нам континуирано пружају подршку у реализацији свих пројеката који доприносе да школа буде љепша и да се услови у њој стално подижу на виши ниво.“

Од 2014. године у Технички школски центар уз подршку Градске управе Зворник, УНДП-а и Кабинета предсједника Републике Српске уложено је више од 400.000 КМ.

Радови на утопљавању зграде требало да буду завршени до половине јуна.

У школској 2019/20 години ову школу похађа 631 ученик.

Pin It on Pinterest

Share This