Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Градска Скупштина засиједа у уторак
Градска Скупштина засиједа у уторак

Сједница Скупштине града Зворника, 12. по реду, биће одржана сутра у великој сали Градске управе са почетком у 10:00 часова. Пред одборницима ће се наћи Извјештај о стању судских и других предмета за прошлу годину у којима се као једна страна појављује Град Зворник, приједлози одлука о додјели награда и признања, те о оснивању Форума за безбједност града Зворника, као и о покретању иницијативе за територијалну промјену подручја града Зворника.

На дневном реду биће и приједлози одлука о измјени Одлуке о оснивању и именовању чланова Привредног савјета и о измјени Одлуке о приступању измјени дијела Регулационог плана ужег урбаног подручја града.

Одборници ће разматрати и Извјештај о раду градоначелника и Градске управе за прошлу годину, Програм рада градоначелника и Градске управе за текућу годину, као и Информацију о стању локалних и некатегорисаних путева на подручју града Зворника са приједлогом мјера за 2022. годину, те о организованости, опремљености и функционисању Службе цивилне заштите на подручју града Зворника.

Разматрање извјештаја о раду са финансијским извјештајима за прошлу годину установа чији је оснивач Град Зворник, те „Водовода и комуналија“ А.Д. и „Зворник стана“ А.Д, као и Информација о стању малољетничке деликвенције за 2021. годину и приједлози одлука о прихватању поклона непокретности ради изградње приступног пута у Челопеку, о прихватању поклона непокретности означених као кп.бр. 1696/4 КО Челопек и о додјели у закуп земљишта на градској плажи ради изградње љетне баште, те  разрјешење, избор и именовање такође су тачке дневног реда сутрашње сједнице.