Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Најаве
  6.  » Градска Скупштина засиједа у сриједу  

Градска Скупштина засиједа у сриједу  

13.09.2022.

У великој сали Градске управе сутра, са почетком у 10:00 часова, биће одржана 14. редовна сједница Скупштине града Зворника.

Одборници ће разматрати Извјештај о извршењу буџета Града за првих шест мјесеци ове године, Приједлог Одлуке о усвајању Стратегије интегрисаног развоја града Зворник за период 2018-2027 година, усклађене са измјенама регулаторног оквира о стратешком планирању и управљању развојем у Републици Српској, као и извјештаје о остварењу Плана имплементације Стратегије интегрисаног развоја града Зворник за 2021. годину и о реализацији Плана капиталних инвестиција 2021-2023 година.

На дневном реду наћи ће се и приједлози одлука о куповини пословног простора за потребе  Дјечијег вртића „Наша радост“, о уступању пословног простора на привремено коришћење и управљање Центру за социјални рад, као и о уступању водовода у Мјесној заједници „Дивич“ на привремено коришћење и управљање АД „Водовод и Комуналије“, те Приједлог Одлуке о поравњању са доо „Гуд Фуд“.

На сутрашњем засиједању предвиђено је разматрање и приједлога одлука о измјени Одлуке о накнадама које припадају одборницима у Скупштини града и о продаји непокретности кп.бр. 7265/27 КО Зворник непосредном погодбом ради комплетирања грађевинске парцеле. На дневни ред увршене су и Информација о стању криминалитета, јавног реда и мира и безбједности саобраћаја на подручју града за првих шест мјесеци, као и разрјешење, избор и именовање.

Pin It on Pinterest

Share This