Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Најаве
  6.  » Сједница Скупштине града 26. октобра

Сједница Скупштине града 26. октобра

23.10.2023.

Редовна сједница Скупштине града Зворника биће одржана у четвртак, 26. октобра, са почетком у 10:00 часова у великој сали Градске управе.

На 22. скупштинском засиједању предвиђено је разматрање Приједлога одлуке о кредитном задужењу, Информације о стању у привреди и запошљавању на подручју града на дан 30. септембар текуће године, као и приједлога одлука о давању сагласности на Одлуку о цијенама и начину наплате комуналних услуга на подручју града и на Одлуку о цијени гробних мјеста, одржавања и уређења заједничких дијелова гробља и других погребних услуга на градском гробљу у Каракају.

Одборници ће се изјаснити и о приједлозима одлука о уклањању објеката у Зворнику ради изградње паркинг простора и уређења саобраћајних површина, те о давању сагласности на Одлуке о  цијенама услуга АД „Зворник стан“, о давању гаранције на кредитно задужење АД „Зворник стан“, као и о субвенционисању трошкова гријања угрожених категорија у граду Зворник за грејну сезону 2023/24 године.

Информације о стипендирању студената из буџета града Зворника у протеклој школској години и о усвојеном Програму рада зворничких средњих школа за 2023/24 школску годину, те Извјештај о успјеху ученика основних и средњих школа у граду Зворнику у 2022/23 години и упису ученика у школској  2023/24 години такође су предвиђене дневним редом.

Једна од тачака биће и разрјешење, избор и именовање.

Pin It on Pinterest

Share This