Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Градска Скупштина засиједа сутра

Градска Скупштина засиједа сутра

15.03.2023.

У четвртак, 16. марта, биће одржана 18. редовна сједница Скупштине града Зворника. На дневном реду је 26 тачака.

Одборници ће разматрати приједлоге Одлуке о утврђивању просјечне коначне грађевинске цијене корисне површине стамбеног и пословног простора у 2022. години, те Одлуке о утврђивању накнаде за уређење градског грађевинског земљишта за 2023. годину, као и Одлуке o измјени Одлуке о приступању изради Зонинг плана подручја у обухвату граничног прелаза Шепак  Брањево –Доња Пилица са израдом плана парцелације насеља Брањево и Одлуке о приступању измјене дијела Плана парцелације насеља Улице – Зворник.

Пред одборницима ће се наћи и Годишњи план рада градоначелника и Градске управе Зворник за 2023. годину, Програм кориштења буџетских средстава за подстицај пољопривредне производње,  Програм заједничке комуналне потрошње, те приједлози планова и одлука о кориштењу намјенских средстава остварених у 2023. години од концесионих накнада, од накнада за експлоатацију шума, од водних накнада и накнада по основу промјене намјене пољопривредног земљишта у непољопривредно.

Приједлози одлука о давању мишљења за формирање катастарске општине Зворник 1 и измјену граница катастарске општине Зворник, о расподјели средстава из буџета града за финансирање/суфинансирање спортских организација и удружења у 2023. години, као и Закључак о давању мишљења на Елаборат о оправданости територијалне промјене подручја града такође ће бити разматрани на сутрашњем засиједању.

Једна од тачака дневног реда је и разрјешење, избор и именовање.

Сједница Скупштине града биће одржана у великој сали Градске управе Зворник са почетком у 10:00 часова.

Pin It on Pinterest

Share This