Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Градска Скупштина сутра засиједа
Градска Скупштина сутра засиједа

Редовна сједница Скупштине, 10. по реду, биће одржана сутра са почетком у 10:00 часова у великој сали Градске управе Зворник.

Пред одборницима ће се наћи приједлози одлука о суфинансирању доградње, надоградње и реконструкције постојећег правосудног објекта у Зворнику, затим о утврђивању просјечне, коначне, грађевинске цијене корисне површине стамбеног и пословног простора у 2021. години, као и о утврђивању критеријума категоризације спортова, услова за финансирање спорта и расподјели средстава спортским организацијама за текућу годину, те План капиталних инвестиција 2022-2024. година.

На сједници ће бити разматрани и Приједлог Одлуке о комуналним таксама, те неколико тачака које се односе на кориштење намјенских средстава остварених по различитим основама.

Одборници ће се изјаснити и о Плану коришћења средстава привредних друштава и других правних лица која имају сједиште на подручју града Зворник за реализацију посебних мјера заштите од пожара, о измјени Одлуке о гробљима и погребној дјелатности, Програму заједничке комуналне потрошње за ову годину и Плану утрошка средстава од концесионих накнада.

Информације о стању криминалитета, јавног реда и мира и безбједности саобраћаја на подручју града Зворник за прошлу годину такође је на дневном реду сутрашње сједнице Скупштине града Зворника.

Због епидемиолошке ситуације у Републици Српској сједница ће бити организована у складу са Уредбом о начину извршавања мјера за спречавање и сузбијање заразног обољења КОВИД-19 и Упутством Института за јавно здравство за спречавање појаве и ширења болести COVID-19 на радном мјесту.