Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Градска Скупштина сутра засиједа
Градска Скупштина сутра засиједа

У сриједу, 30. марта, у великој сали Градске управе са почетком у 10:00 часова биће одржана 11. редовна сједница Скупштине града Зворника.

На дневном реду, између осталог, наћи ће се приједлози одлука о утврђивању накнаде за уређење градског грађевинског земљишта, о допуни Одлуке о уређењу простора и градском грађевинском земљишту, као и о допуни Одлуке о комуналним таксама.

Одборници ће разматрати и План имплементације (2022-2024) Стратегије интегрисаног развоја града Зворника за период 2018-2027 година, те Програм кориштења буџетских средстава за подстицај пољопривредне производње на подручју града Зворника за 2022. годину.

Приједлог Одлуке о кориштењу намјенских средстава посебних намјена од водних накнада, План о начину кориштења намјенских средстава остварених по основу накнаде за експлоатацију шума, Приједлог Одлуке о допуни Одлуке о замјени земљишта у насељу Улице ради изградње приступног пута и моста на ријеци Сапни, извјештаји за прошлу годину о стању у пољопривреди на подручју града Зворника и о раду Комисије за повратак, развој и интеграцију, те Информација о стању у спорту на подручју града такође су неке од тачака дневног реда сутрашње сједнице локалног парламента.