Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Градоначелник Зворника даривао прве бебе у 2024. години

Градоначелник Зворника даривао прве бебе у 2024. години

01.01.2024.

Породица Лазаревић из Зворника једна је од четири породице чије је бебе данас даривао градоначелник Зворника Бојан Ивановић, као прворођене у 2024. години.

„Ово ми је други порођај, добила сам здраву дјевојчицу, која је оцијењена са највишом оцјеном. Све је поршло у најбољем реду. Захваљујем се Градоначелнику и Градској управи на поклону,“ рекла је Мирјана Лазаревић.

Предраг Николић, дежурни гинеколог у зворничкој Болници рекао је да је новогодишња ноћ у породилишту протекла у најбољем реду.

„Прва беба је дјевојчица од 3800 грама и 53 центиметра дуга. Добила је највишу оцјену на рођењу. У току ноћи смо имали још три порођаја, а четири бебе, јер је једна трудноћа близаначка. Све пацијенткиње и њихове бебе су добро. Користим ову прилику да се захвалим управи Болнице и нашем градоначелнику Бојану Ивановићу на овом великодушном поклону и традицији која се наставља,“ истакао је доктор Николић.

Градоначелник Зворника Бојан Ивановић даривао је златником свих пет беба рођених у новогодишњој ноћи у Зворнику.

„Лијепе вијести из зворничког породилишта, пет беба је рођено од поноћи до сада. Ми настављамо традицију да их обиђемо и дарујемо златник. Ја им овом приликом желим пуно здравља, среће, успјеха. Да својим породицама донесу пуно радости, да донесу радост и друштву у којем живе, јер породица је основ сваког друштва. Што је породица јача, квалитетнија, бројнија, квалитетније и боље је друштво у којем живимо. Град Зворник подржава младе, подржава породицу и то ће сигурно радити и у наредном периоду. Користим ову прилику да се и ја захвалим свим запосленим у Болници, који марљиво раде током године да пруже квалитетну здравствену услугу нашим суграђанима,“ рекао је градоначелник Ивановић.

Иван Поповић, директор Болнице честитао је Нову годину свим запосленима у Болници, свим пацијентима, новинарим и њиховим читаоцима, пратиоцима, гледаоцима.

„Кажу ако се по јутру дан познаје, код нас у породилишту је лијепо кренула ова, 2024. година.  У новогодишњој ноћи смо добили пет беба, док је прва беба рођена у 2.20 часова. Користим ову прилику да породици Лазаревић из Зворника честитам на принови, али и свим осталим породицама које су током ове ноћи добиле најљепши дар. У 2022. години у нашој Болници рођено је 508 беба, док је у 2023. години рођено 560 беба. Надамо се да ће се тај тренд повећања броја порода наставити и у овој години. Уједно захваљујем се и вриједном особљу зворничког породилишта, које је вриједно радило цијеле ноћи. Нажалост и друге службе су имале пуне руке посла. Захваљујем се свима њима, који су морали да раде док су други славили и дочекивали Нову, 2024. годину,“ поручио је Поповић.

Први пут Градоначелник Зворника даривао је прворођену бебу 2019. године и од тада је посјета зворничком породилишту и даривање златником свих беба које се роде 01. јануара постало традиција у Зворнику.

Pin It on Pinterest

Share This