Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Градоначелник Стевановић отворио Радничке спортске игре

Градоначелник Стевановић отворио Радничке спортске игре

05.09.2022.

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић отворио је вечерас Радничке спортске игре у Зворнику поручивши да навија за све екипе.

„Много година је прошло док један овакав догађај није организован поново. Захвалан сам организаторима на енергији коју су уложили да се радни људи са ових простора окупе и на овај начин. сви сте побједници, чим сте данас овдје дошли. Сам осјећај за дружење и такмичење је нешто посебно, желим вам да се лијепо проведете, да трибине буду попуњене и да сви пођете са игара пуни позитивних утисака.“

Он је нагласио да ће Градска управа увијек подржати овакве догађаје пожељевши да наредних година буду још масовнији и на добро свих запослених.

Зоран Милутиновић, извршни секретар у Регионалном синдикалном центру Зворник, изразио је задовољство што су након 13 година успјели да организују радничке спортске игре.

„Игре ће трајати пет дана, пријавило се 18 екипа, а такмичиће се у осам дисциплини и то малом фудбалу, баскету, одбојци на пијеску за мушкарце и жене, стоном тенису са мушким и женским екипама, надвлачењу конопца и шаху. Играће се на спортским теренима Соколског дома, градској основној школи, на градској плажи, у Рекреативно спортском центру и у Шах клубу. Последњег дана, 9. септембра, одиграће се надвлачење конопца, а потом ће бити финале фудбала.“   

Милутиновић се захвалио градоначелнику за помоћ коју су имали од њега од самог почетка организације овог догађаја, те директорима, послодавцима и свима који су дошли да увеличају отварање, а највише такмичарима без којих, како је рекао, ништа не би могло да се оствари.

Пожељевши свима пуно спортске среће и да се добро друже, он је пре почетка такмичења уручио захвалнице градоначелнику Стевановићу, те капитенима свих екипа од којих су 17 из Зворника и једна из Осмака.  

Након отварања спортске снаге прво су одмјерили такмичари у баскету и то екипе Градске управе и СШЦ „Петар Кочић“.

Покровитељи Радничких спортских игара су Градска управа Зворник и Савез синдиката Републике Српске.

Pin It on Pinterest

Share This