Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић оцијенио је, након 37. редовне сједнице градске Скупштине,  да је овај скупштински сазив био на висини задатка и да очекује да ће и наредни бити истрајан у очувању политичке стабилности у Зворнику.

„Имали смо одличну сарадњу и врло конструктивне расправе и одборника који формално припадају опозицији. Постали смо након прошлог и остали и након овог сазива препознатљиви у цијелом региону у смислу дужине трајања сједница, али и по томе што се већина тачака доноси једногласно и то није зато што су сви који  чине сазив у овом мандату дио позиције и дио власти, него зато што су сви конструктивни, нема политичарења и желимо да тако буде и убудуће.“

Градоначелник је истакао да су пред нама избори, те да ће се састав, вјероватно, значајно промијенити и у смислу појединачних одборника на листама партија, али да ће сигурно бити и неких нових политичких субјеката који ће бити дио градске Скупштине.

Он је искористио прилику да позове суграђане да се током изборног дана, приликом изласка на гласање, придржавају свих  упутстава, користе заштитну маску, одржавају физичко растојање и дезинфикују руке у простору гдје се обавља гласање.

Pin It on Pinterest

Share This