Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Градоначелник Стевановић честитао на успјеху вуковцима и ученицима генерације основних школа

Градоначелник Стевановић честитао на успјеху вуковцима и ученицима генерације основних школа

12.06.2020.

12.06.2020. године

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић уприличио је пријем за вуковце и ученике генерације зворничких основних школа на којем им је честитао на успјеху који су постигли током деветогодишњег школовања.

Он је истакао да се ради о изузетно доброј генерацији која је у специфичним околностима проузрокованим пандемијом вируса корона завршила друго полугодишње деветог разреда.

„Ови ученици показали су завидан ниво интересовања и учења на даљину чиме су задовољни и наставници и директори њихових школа. Очекујем да ових 26 вуковаца међу којима је шест ученика генерације, наставе и даље са марљивим радом и развојем своје личности у одговорне и успјешне људе.“

Градоначелник је нагласио да је данашњи пријем и уручење пригодних поклона показатељ да локална заједница види и поштује то што они редовно и предано извршавају све своје школске обавезе и што су примјерна дјеца у сваком погледу у својој средини.

„Они су они најбољи у овој генерацији и желимо да их пратимо и подржимо у даљем школовању са надом да ће једног дана бити носиоци развоја овог краја или другог гдје их живот однесе.“

Сви вуковци и ученици генерације награђени су књигом и новчаним износом.

Pin It on Pinterest

Share This