Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Градоначелник примио организаторе турнира у баскету

Градоначелник примио организаторе турнира у баскету

05.07.2023.

Организатори међународног турнира у баскету „Зворник 3X3” који је недавно одржан захвалили су се градоначелнику и Граду Зворнику за подршку коју овај турнир има већ 13 година.

„Ове године на турниру се такмичило 12 екипа у јуниориској конкуренцији, а 11 у сениорској. Били су то такмичари из Словеније, Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине. У јуниориској конкуренцији побиједила је екипа Анин Двор из Шековића, а најбољи сениори била је екипа екипа Хуго Хуго из Словеније. Ми опет користимо прилику да се захвалимо Граду Зворнику који је препознао наш турнир као важну промотивну манифестацију. Уједно, хвала свим спонзорима, ОКК Дрина Принцип и њиховим волонтерима, те ОШ Свети Сава за техничку подршку,“ истакао је Вељо Тијанић, координатор турнира.

Град Зворник подржава све активнсти које промовишу спорт, културу, образовање и укључивање што већег броја грађана у друштвени живот града. Према ријечима градоначелника Зворника Бојана Ивановића, овај турнир из године у годину  посјећеношћу и бројним учесницима из различитих градова и држава доказује да је познат у цијелом региону.

„Ово је једна у низу манифестација која на најљепши могући начин промовише спорт, младе, дружење и све оне позитивне вриједности, које и ми као град баштинимо. Баш из тог разлога драго нам је да су бројни дјечаци и дјевојчице из Зворника могли уживати у квалитеном баскету и да ће након овог турнира многи од њих пожелити да се опробају у овом спорту,“ рекао је градоначеник Ивановић након што је примио плакету од организатора турнира.

Pin It on Pinterest

Share This