Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Градоначелник на пријему честитао успјех члановима Теквондо клуба Зворник
Градоначелник на пријему честитао успјех члановима Теквондо клуба Зворник

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић уприличио је данас пријем за чланове Теквондо клуба Зворник који су се са Првенства БиХ вратили са три златне медаље. Са тренером Младеном Ристићем стигли су прваци БиХ Зорана Сандић у сениорској конкуренцији, Марија Јокић у јуниорској и Драган Марић у категорији кадета.

Градоначелник је поручио да је Теквондо клуб Зворник озбиљан спортски колектив у којем стасавају наши сјајни суграђани.

„Из овог клуба је и спортисткиња нашег града у 2021. години, Зорана, која је постигла још један сјајан резултат. Желимо да и она и све њене колеге напредују и даље. Град ће увијек с позиције намијењене финансирању спорта дати максималну подршку и овом клубу који његује фер плеј и  одгаја наше најмлађе суграђане тако да су то и добра дјеца и добри ђаци, спортисти  и сутра добри људи.“

Ристић се захвалио на пријему и подршци коју им пружају градоначелник и Градска управа.

„Имамо чврсто обећање да ћемо максимално бити подржани у нашим предстојећим активностима. Још једном се искрено захваљујем уз обећање да ћемо дати све од себе и убудуће – рекао је Ристић који је и тренер свих селекција репрезентације БиХ.

Зорана је напоменула да је на државном првенству конкуренција била јака, те да је финална борба била најтежа јер јој је била и квалификациона за одлазак на Медитеранске игре које се ове године одржавају у Алжиру, али да је све је прошло како треба. Она се пласирала и на Европско првенство.

Марија је троструки првак Републике Српске и БиХ. На недавном Првенству БиХ победила је у три борбе и пласирала се на Свјетско јуниорско првенство у Бугарској као и за Европско јуниорско првенство у олимпијским категоријама.

Тринаестогодишњи  Драган тренира већ осам година.  Имао је четири борбе које су биле тешке јер су противници, како је рекао, били добри борци, али их је успио побиједити.

Данашњи пријем им значи пуно јер је доказ да се њихов рад види и вреднује, а значи им и финансијска подршка од Града.