Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић пожелио је приправницима којима је данас истекао једногодишњи приправнички стаж који су обавили у Градској управи, пуно успјеха у наредним животним и радним подухватима.

Он је на пријему за девет приправника рекао да је ова група младих људи била добра и да су се ухватили у коштац са свим оним што их је интересовало и што је било потребно да прошире знања у области за коју су се школовали.

„Свима њима ће данас престати радни однос и упутио сам их да што прије полажу стручни испит, а неки од њих ће већ у овој години, практично, добити позив из Градске управе да се придруже на испомоћ колегама, јер сви знају да велики број наших запослених не ради због заражености вирусом корона или због неопходне излолације. Овим младим људима желим све најбоље у даљем животу и раду и да се са свим животним и радним проблемима хватају у коштац успјешно као што су чинили у овој институцији у протеклој години.“

Градоначелник је саопштио да се очекује објављивање у јавним гласилима новог конкурса за пријем приправника у оквиру којег ће Град Зворник заједно са Заводом за запошљавање Републике Српске обезбиједити одрађивање приправничког стажа за 23 младих људи у Градској управи.

Младен Томић, дипломирани правник, рекао је да је током приправничког стажа, стекао велика знања из различитих области, те да су сада пред њим нове животне степенице, а прва је  полагање стручног испита.

Милева Милић, дипломирани инжењер пољопривреде, истакла је да је ово била одлична прилика за све њих да стекну практична знања и прво радно искуство након завршетка факултета.

„Хвала Градској управи што нам је то омогућила, као и старијим колегама који су са нама подијелили своје знање.“

Наташа Драшковић, дипломирани архитекта, навела је да је највећи дио приправничког стажа одрађивала у Одјељењу за просторно уређење гдје је стекла највише искуства радећи у струци. Последњих мјесец дана била је у Одјељењу за општу управу. Додала је да и њој, као и њеним колегама, предстоји полагање стручног испита и потрага за запослењем.

Pin It on Pinterest

Share This