Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић потписао је данас са извођачем радова фирмом „Кесо градња“ Уговор за изградњу канализационе мреже у Мјесној заједници Брањево.

Градоначелник је рекао да је Уговор дио пројекта „Завршетак канализационе мреже и постављање пречистача отпадних вода у МЗ Брањево“ чија је укупна вриједност преко 2.000.000 КМ који Град Зворник реализује заједно са Чешком развојном агенцијом.

„Чешка Влада је обезбиједила сву потребну опрему, а обавеза Градске управе Зворник је да обезбиједи извођење радова, складиштење материјала и локацију за пречистач. Захвални смо Републици Чешкој што је нашла разумијевање за потребе наших суграђана који живе у Брањеву која је најмногољуднија зворничка мјесна заједница. Жеља нам је да она буде прва ванградска мјесна заједница која ће имати комплетно завршену канализациону мрежу са пречистачем најмодерније технологије.“

Петко Јокић, испред извођача радова, истакао је да је укупна вриједност радова које Град Зворник финансира 962.000 КМ у шта улазе земљани радови и монтажа опреме.

„Улазак у посао ће бити за 15 дана а рок за завршетак је 365 дана. Укупна дужина мреже је 33 километра и ту је урачунат примарни и секундарни вод, односно комплетан главни вод и водови до сваког домаћинства.“

Pin It on Pinterest

Share This