Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Градоначелник посјетио Дом за старија лица у Кисељаку

Градоначелник посјетио Дом за старија лица у Кисељаку

01.12.2023.

Градоначелник Зворника Бојан Ивановић посјетио је кориснике у Дому за старија лица у Кисељаку и разговарао са њима о услузи, коју им ова установа пружа.

„Без обзира на своје године, старост и болест, корисници у Дому у Кисељаку су једна велика породица. Овдје добијају неопходну здравствену његу, стручну помоћ и пажњу. Брига о старима јесте слика једног друштва и зато је важно да пошаљемо поруку нашим млађим нараштајима да су нам родитељи, баке и деке, подједнако важни када им је потребна помоћ и подршка,“ рекао је градоначелник Ивановић током разговора у Дому за старија лица.

Јавна установа „Дом за старија лица“ Кисељак–Зворник основана је 2011. године, има два објекта за смјештај лица у двокреветним, трокреветним и четворокреветним собама.

 „Корисници код нас долазе на захтјев надлежног Центра за социјални рад, сродника или на лични захтјев. У току смјештаја пружамо им његу, исхрану, одржавање личне хигијене, здравствену заштиту, културно-забавни живот и друштвене активности. Уколико буду могућности дозвољавале, а како бисмо корисницима пружали што квалитетнију услугу, планирамо надоградити постојећи објекат,“ рекао је Бошко Васић, директор Дома.

У Дому је тренутно запослено 20 радника. У плану је проширење капацитета, а све у договору са надлежним министарством и Градском управом града Зворника.

Pin It on Pinterest

Share This