Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Градоначелник отворио Зворничко љето, а Лепа Брена одржала незабораван концерт

Градоначелник отворио Зворничко љето, а Лепа Брена одржала незабораван концерт

02.08.2022.

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић вечерас је на градској плажи отворио 21. Зворничко љето пожелевши добродошлицу и добар провод публици, а било их је вечерас преко 15.000, који су дошли да певају заједно са Лепом Бреном чијим концертом је почела традиционална манифестација.

„Чини ми се да вас никада није било оволико. Искористимо ову седмицу, дођите на обалу Дрине гдје вас очекују још четири концерта, позивам вас да пратите  и бројне дневне и остале догађаје. Уживајмо у Зворничком љету, уживајмо у нашој Дрини, у нашем граду, ширите љубав, поштовање и толеранцију“ –  поручио је градоначелник.

Он је претходно, на конференцији за новинаре, пожелио добродошлицу, како је истакао, једној од највећих, ако не и највећој звијезди у региону.

„Сваке године настојимо да једна од великих звијезда гостује на Зворничком љету, али и осталих вечери имамо концерте признатих естрадних имена различитих музичких жанрова из цијелог региона. Користим прилику да се захвалим, прије свега, спонзорима манифестације без којих програм не би могао бити такав какав јесте, а увијек је квалитетан, увијек је добра бина, добро озвучење, врхунска расвјета, врхунски учесници тако да још једном захвалност њима, Организационом одбору и вама новинарима који све то пратите и шаљете слику из нашег града далеко одавде.“

Градоначелник је, између осталог напоменуо да ће сутра у 10:00 часова на мосту краља Александра Првог Карађорђевића бити Сусрет на мосту представника Зворника и Малог Зворника, а потом ће се ређати манифестације, дан за даном.

„У суботу је регата коју организујемо заједно са градом Лозницом и општином Мали Зворник. Будите део свих манифестација, посјетите их, а у понедељак и да заједно прославимо славу града, свету Петку Трнову.“

Лепа Брена се захвалила градоначелнику на дивној добродошлици.

„Част ми је и задовољство да учествујем на овој традиционалној манифестацији, први пут сам овде код вас за време вашег мандата, градоначелниче, а искрено се надам  да неће бити и последњи пут. Ми смо за Зворничко лето припремили посебан програм који обухвата моја 22 албума и 40 година мог постојања у шоу бизнису и на екс-југословенској сцени. Публика ће имати прилику да чује песме које су настале од далеке 1982. године па до ове, 2022. године. Неће бити никаквих пауза, очекујемо да буде весело, пуно позитивне енергије и да пошаљемо једну предивну поруку из Зворника, поруку радости, мира, весеља и лепог дружења. Захваљујем се и ја свим спонзорима и чула сам о Зворничком љету да је увек феноменално, да се публика јако лепо проводи и желела бих да ова манифестација траје 100 година, да се народ весели и забавља.“

А Лепу Брену публика испред љетње бине дочекала је са одушевљењем, певали су и играли уз њене хитове у прелијепом амбијенту коју пружа ријека Дрина и градска плажа која је вечерас била крцата Зворничанима и бројним гостима из разних градова у окружењу и шире.

Pin It on Pinterest

Share This