Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

22.05.2020. године

Поводом Дана града, 21. маја, градоначелник Зворника Зоран Стевановић примио је данас 17 вуковаца и четири ученика генерације трећег и четвртог степена зворничких средњих школа. На традиционалном пријему поводом 610 рођендана града градоначелник их је наградио за њихов труд и успјех који су постигли током средњошколских дана.

„У име Градске управе и моје лично име желим да вам се захвалим на свим резултатима које сте до сада постигли и да вам пожелим срећу и све добро у годинама које су пред вама. Сада сте на једној животној прекретници која вам доноси доста тога новог и другачијег, али не сумњам да ћете се снаћи, јер сте навикли да вредно радите. Припремили смо вам скромне награде, али оне показују да ми видимо оно што ви радите и резултате које постижете. Ви сте четрнаеста генерација коју испраћам и свима поручујем да сваког дана треба нешто ново да научите и непрекидно се усавршавате. Када год вам се укаже прилика будите хумани и солидарни и не заборавите своје професоре, пријатеље, комшије, суграђане, свој град, ма гдје да вас пут однесе.“

Градоначелник је рекао да сви вуковци у средњој школи имају право на стипендију из градског буџета, подсјетивши да Град Зворник већ годинама стипендира велики број студената који редовно упишу школску годину.

Због пандемије вируса корона ове године изостале су традиционалне вишедневне манифестације, а 610 рођендан нашег града обиљежен је пријемима вуковаца средњих школа, одличних основаца слабијег материјалног стања, стријелаца противградне заштите и представника медија. Дружења су протекла у пријатној атмосфери, а уз захвалност за њихов рад уручени су им и новчани износи за шта је из градског буџета издвојено укупно 9.000 КМ.

Pin It on Pinterest

Share This