Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Градоначелник Ивановић – „Нек нам је успјешна нова школска година!“

Градоначелник Ивановић – „Нек нам је успјешна нова школска година!“

01.09.2023.

Школска 2023/24 година почиње у петак, 01. септембра 2023. године, а у свим зворничким школама настава ће се изводити по редовном плану и програму. Бојан Ивановић, градоначелник Зворника је први пут у улози градоначелника пожелио је срећан почетак и успјешну школску годину ученицима, просвјетним радницима, родитељима, али и свим грађанима Зворника.

„Први септембар је почетак за све нас и сви смо једнако узбуђени у ишчекивању школског звона. Желим вам да током школовања стекнете најбоље пријатеље, а од учитеља врлине. Да учите математику, биологију, информатику исто као и разумијевање, дружење, међусобно уважавање. Нека вам школски дани буду испуњени пријатељима, путовањима кроз науку, музику, књижевност, а да из школских клупа у живот понесете само лијепе успомене. Родитељима желим да имају успјешно партнерство са школом, која представља сигурно окружење за свако дијете, а учитељи и наставници да буду најљепше сјећање њиховим ученицима, звијезда водиља у будућности. Срећан почетак школске године свим нашим суграђанима, нека нам ова буде још боља од претходне“.

Градоначелник Ивановић позвао је све учеснике у саобраћају да буду још опрезнији, јер почетак школске године значи веће присуство дјеце на улицама и веће гужве у саобраћају.

Pin It on Pinterest

Share This