Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Градоначелник Ивановић: Град ће финансирати матурску прославу

Градоначелник Ивановић: Град ће финансирати матурску прославу

14.02.2024.

Град Зворник ће финансирати прославу матурске вечери за око 450 матураната из двије зворничке средње школе – Средњошколског центра „Петар Кочић“ и Техничког школског центра, одлучено је на састанку градоначелника Зворника Бојана Ивановића и директора ове двије образовне установе, Биљане Писић и Горана Грујића.

Средства за ову намјену су обезбијеђена, иницијатор ове идеје је градоначелник Ивановић, а циљ је да сви матуранти буду дио вечери коју ће дуго памтити и уједно да се и ученицима и родитељима олакшају припреме за предстојећу матуру.

„Другу годину заредом Град ће финансирати прославу матурске вечери. Одлучили смо се на овај корак јер један дио ученика, због новчаних потешкоћа, није у могућности финансирати прославу. Они су будућност нашег града и вјерујем да ће својим знањем, радом и визијом, допринијети његовом развоју“ – истакао је Ивановић.

Нема сумње да ће дружења, пријатељства, сузе и смијех, али и незаборавне успомене током школовања остати у срцима зворничких матураната заувијек. Памтиће и овај гест Градске управе као својеврсни знак поштовања и друштвене одговорности. Градоначелник је позвао све матуранте да се пријаве за прославу матуре, коју ће финансирати њихов Град. Прослава ће бити организована 24. маја у једном од зворничких угоститељских објеката.

Pin It on Pinterest

Share This