Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Градоначелник и Чубриловић разговарали о политичким дешавањима и предстојећим изборима
Градоначелник и Чубриловић разговарали о политичким дешавањима и предстојећим изборима

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић састао се данас са предсједником ДЕМОС-а Недељком Чубриловићем истакавши да су разговарали о политичкој атмосфери у Републици Српској, Зворнику и читавом окружењу, као и да су се осврнули на скорашње изборе у Српској и БиХ.

„Разговарали смо и о сјајној сарадњи и врло коректном односу ДЕМОС-а и СНСД-а у самом граду Зворнику. Ми већ годинама имамо једну стабилну коалицију која је појачана са Социјалистичком партијом и то функционише, па скоро беспрекорно. Захвални смо Чубриловићу што је уприличио овакву посјету, његова искуства и његови погледи су нам увијек важни да по потреби и ми своје ставове усмјеравамо и да се заједно са ДЕМОС-ом и осталим коалиционим партнерима боримо да у октобру ова политичка опција буде побједник.“

Чубриловић је поручио да му је увијек задовољство да  се сретне са градоначелником Стевановићем, да чује како град функционише и о његовим перспективама.

„С обзиром на укупне околности и на дешавања која се рефлектују на све односе па и на унутарградске, чули смо од градоначелника да је овдје то сасвим задовољавајуће, а ја бих рекао да је то сасвим добро у односу на укупно окружење, стање и оно шта се дешава почев од пандемије па на дешавања у мало ширем окружењу и политичке односе унутар БиХ. Разговарали смо о политичким приликама, прије свега о сарадњи и овдје на локалу али и укупно с обзиром да је Стевановић утицајан члан СНСД-а, али и као привредник и као градоначелник и као функционер учествује у многим одлукама које су важне не само за град Зворник него и за Републику Српску па и БиХ. Зато овакви разговори могу само да доведу до још бољег разумијевања свих актера на нашим просторима“ – рекао је Чубриловић који је и предсједник Народне скупштине Републике Српске.

Данашњем састанку присуствовали су и замјеник предсједника ДЕМОС-а Споменка Стевановић и замјеник градоначелника Зворника Бојан Ивановић.