Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Град Зворник у процесу сертификације пословног окружења

Град Зворник у процесу сертификације пословног окружења

06.08.2020.

Градска управа града Зворник је у процесу сертификације локалне самоуправе са повољним пословним окружењем.

„Град Зворник је одувијек тежио да привуче посјетиоце, инвеститоре, људе добре воље, који ће се у њему осјећати као код куће. У БФЦ процес смо кренули јер знамо да имамо солидну понуду коју само требамо представити ширем аудиторијуму. Чак и без сертификата, Градска управа града Зворник је многе процесе поједноставила, убрзала њихово рјешавање, а за сваког потенцијалног инвеститора обезбиједили смо службеника који ће га провести кроз процедуре“, истакао је градоначелник Зворника Зоран Стевановић током састанка.

Град је формирао Привредни савјет, који има 35 чланова и то је савјетодавно тијело градоначленика. Оно помаже на нивоу локалног економског развоја града, састаје се редовно и разматра важне економске и привредне локалне теме.

Технички секретаријат програма је Привредна комора Републике Српске и она ради са јединицама локалне самоуправе на унапређењу услова пословања и дефинисању подстицајних мјера које ће довести до повећања привредне активности на локалном нивоу. Програм пружа смјернице како да се креира добра пословна клима, направи процјена и унаприједи квалитет услуга и информација које су неопходне за стални развој и раст привреде на локалу.

Pin It on Pinterest

Share This