Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

Град Зворник ће и ове године активно промовисати хуманитарну акцију „С љубављу храбрим срцима“, која се под високим покровитељством предсједника Републике Српске организује традиционално, већ једанаестипут по реду.

Средства прикупљена у овогодишњој хуманитарној акцији „С љубављу храбрим срцима“ биће искориштена за покретање прве Банке хуманог млијека у Републици Српској, с намјером да се пријевремено рођеној и тешко болесној дјеци, којима није доступно мајчино млијеко, осигура донирано хумано (мајчино) млијеко.

Прва Банка хуманог млијека у Републици Српској биће основана у оквиру Клинике за дјечије болести Универзитетског клиничког центра Републике Српске, будући да се на овом мјесту врши медицинско збрињавање највећег броја пријевремено рођене дјеце из свих дијелова наше Републике. Иницијатор овогодишње хуманитарне акције је Удружење родитеља пријевремено рођене дјеце у Републици Српској „Мрвице“. https://gradzvornik.org/wp-content/uploads/2020/12/BANKA-HUMANOG-MLIJEKA-pdf.pptx

Телевизијска емисија, као централни догађај хуманитарне акције „С љубављу храбрим срцима“, биће емитована на првом програму Радио телевизије Републике Српске, као и Алтернативној телевизији 27. децембра 2020. године у вечерњем термину.

У оквиру акције, у периоду од 01. до 31. децембра 2020. године, биће активан и м:тел хуманитарни број 1411. Позивом на број 1411 грађани ће бити у могућности да подрже акцију са 1 КМ.

Pin It on Pinterest

Share This