Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Град Зворник: Објављене прелиминарне листе студентских стипендија

Град Зворник: Објављене прелиминарне листе студентских стипендија

01.03.2024.

Према прелиминарним ранг листама студентска стипендија у школској 2023/24 години одобрена је за 220 студената, односно за све који су испуњавали услове конкурса.

Од укупног броја 119 стипендија је за студенте чији је просјек оцјена преко 8,50 и 14 бруцоша који су носиоци „Вукове дипломе“. Осам студената из категорије „Студенти са сметњама у развоју или студенти без оба родитеља“ добило је стипендију, као и свих 16 студената  мастер студија и просјеком вишим од 9. Сви бруцоши Технолошког факултета у Зворнику, њих 18, као и један студент из породица РВИ. Стипендије је добило и 15 студената из категорије „Породице са троје и више дјеце“ и 19 из категорије студената слабог материјалног стања.

Према Одлуци градоначелника биће стипендирано 10 студената из различитих категорија. У зависности од категорије стипендија износи 1.000 КМ, 500 КМ и 300 КМ на годишњем нивоу.

Прелиминарне ранг листе објављене су данас на огласној табли и званичној интернет страници Града Зворника, а рок за приговор је седам дана.

Pin It on Pinterest

Share This