Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

21.08.2020. године

Град Зворник ће заједно са Покрајинским секретаријатом за спорт и омладину Војводине реконструисати кошаркашки терен поред Основне школе „Свети Сава“, најављено је на данашњем састанку градоначелника Зворника Зорана Стевановића и покрајинског секретара за спорт и омладину Војводине Владимира Батеза.

Подлогу за кошаркашки терен донираће Покрајински секретаријат, док ће Градска управа обезбиједити нове конструкције кошева и урадити расвјету.

Градоначелник се захвалио на посјети и донацији, нагласивши да је изградња и опремање терена и других спортских објеката  важна за развој спорта.

Он је поручио да је Зворник отворен за спортску, али и све друге видове сарадње. Током састанка разговорали су и о Батезовој успјешној одбојкашкој каријери коју краси и златна медаља коју је освојио са репрезентацијом Југославије на Олимпијади у Сиднеју 2000. године.   

Батез је рекао да је донација у циљу унапређења спорта, додавши да је ово један у низу пројеката које настављају да реализује у оквиру сарадње и добрих односа Војводине и  Републике Српске.

 

Батез је заједно са начелником Одјељења за привреду и друштвене дјелатности Дарком Стефановићем данас обишао кошаркашки терен код Основне школе „Свети Сава“ и најавио да је постављање подлоге  планирано почетком септембра.

Pin It on Pinterest

Share This