Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Град Зворник – донација за опремање центра у Косовској Митровици

Град Зворник – донација за опремање центра у Косовској Митровици

11.03.2024.

Град Зворник донирао је 2.000 КМ за опремање Дневног центра „Подржи ме – 9. јануар“ у Косовској Митровици који је изграђен за дјецу и младе са потешкоћама у развоју на Косову и Метохији.

Према ријечима Милорада Арлова, предсједника Одбора за помоћ Србима на Космету Центар би у потпуности требао бити завршен до 18. августа ове године. Град Зворник је друга локална заједница која је ове године уплатила донацију за опремање Дневног центра „Подржи ме – 9. јануар“.

Град Зворник по први пут учествује у пројекту „Спојимо дјецу Косова и Метохије и Републике Српске“ који се у Српској проводи већ 12 година, те ће 46 малишана са Космета боравити у Зворнику.

„Половином јуна угостићемо дјецу са Косова и Метохије, која ће боравити овдје седам дана и надам се, имати прилику да стекну пријатељства која ће се одржати и у будућности. Град Зворник је подржао овај пројекат и вјерујем да ће то учешће бити континуирано и наредних година. То је наш народ и увијек су добро дошли у наш град,“ рекао је градоначелник Ивановић.

Зворник ће на иницијативу Одбора следеће године бити и домаћин ктиторске славе Пећке патријаршије Светог Арсенија Сремца.

Pin It on Pinterest

Share This