Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Град Зворник – бесплатно матурско вече за све матуранте

Град Зворник – бесплатно матурско вече за све матуранте

18.05.2023.

Поводом Дана града, за свих 450 матураната двије средње зворничке школе Град Зворник обезбиједио је средства за прославу матурске вечери.

Имајући у виду чињеницу да један број ученика завршних разреда није имао финансијских могућности да учествује у матурској вечери, градоначелник Зворника Бојан Ивановић одлучио је да град плати прославу за све матуранте.

„Мајски дани су празнични у Зворнику. Ево у недељу обиљежавамо 613 година постојања града, затим се припремамо за свечани дефиле матураната, што су свакако лијепи догађаји. А чињеница да неки млади људи немају могућност да то вече проведу са својим пријатељима, са којима су дијелили ђачке згоде и незгоде, подстакла нас је на ову одлуку. Позивам све матуранте да се пријаве за прославу, коју ће финансирати њихов Град,“ истакао је градоначелник Ивановић.

Овом одлуком задужени су Средњошколски центар „Петар Кочић“ и Технички школски центар Зворник да врате новац који су до сада прикупили од ученика. Према ранијим најавама договорене су прославе за 26. мај у Новој Викторији и Свадбеном салону Дрина.

Pin It on Pinterest

Share This