Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Џенан Лончаревић и Хаос аниматори забавили Зворничане и госте из других градова

Џенан Лончаревић и Хаос аниматори забавили Зворничане и госте из других градова

04.08.2022.

У Зворнику је и трећи дан Зворничког љета било разиграно и распјевано. Поред концерта популарног пјевача Џенана Лончаревића који је на градској плажи окупио бројну публику, радовали су се и најмлађи Зворничани  који су се забавили са Хаос аниматорима из Новог Сада.

Градска плажа испред љетње бине била је пуна, а Лончаревић се постарао да приреди вече лијепо вече за све који су били испред љетње бине. Прије наступа рекао је да му је драго што се концерт одвија поред ријеке, те да ће публика чути  оно што он увијек пјева, а обећао је и добру забаву.

„На концерте на отвореном, као што је овај у Зворнику, долази публике разне доби, а ми ћемо и вечерас свирати за све њих“ –  поручио је Лончаревић.

А атмосферу су прије Лончаревићевог наступа добро  „загрејали“ ди џеј Арса и ди џеј Боки који су након концерта приредили журку.

У раним вечерњим сатима најмлађи Зворничани имали су прилику да виде штулаша, мало ватре, мало магије, мало уметности, шоу на свили, да се играју са џамбо  балонима од сапунице, да се мало такмиче.

Један од аниматора, Неша, подсетио је да су у Зворнику други пут, те да су дошли да мало развеселе и размрдају дечицу.

„Ми смо група другара који су решили да својом енергијом увеселе људе око себе и офарбају мало  стварност. Трудимо се да то урадимо кроз дечији осмех, а кад се деца смеју, морају и родитељи.“  

Директорица Туристичке организације Ивана Ђокић Милановић истакла је да у оквиру овогодишњег Зворничког љета имамо и богат дјечији програм.

„Вечерас је то велика забава коју су им приредили Хаос аниматори. Са туристичког аспекта јако је важно да сви гости који тренутно бораве у граду имају прилику да дјецу одведу на овакав спектакуларан садржај.“

Pin It on Pinterest

Share This