Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Дом омладине добио најсавременији дигитални биоскопски пројектор

Дом омладине добио најсавременији дигитални биоскопски пројектор

18.11.2020.

Градска управа Зворник обезбиједила је средства у износу од 85.000 КМ за куповину најсавременијег дигиталног биоскопског пројектора за Дом омладине са жељом да зворничка публика приликом пројекција добије најквалитенију слику и звук, а са друге стране да ова установа добије боље услове за пословање.

Овакав пројектор сврстао је Зворник међу ријетке градове у Републици Српској и БиХ који имају биоскоп и редован репертоар са којим у Дому омладине крећу сутра, уз строго поштовање свих прописаних епидемиолошких мјера.  

Како је саопштено из Дома омладине филмови ће бити приказивани сваким даном у седмици осим понедељком у терминима од 17:00 и 19:00 часова (током зимског рачунања времена) и од 18:00 и 20:00 часова (током летњег рачунања времена).

До сада су у овој културној установи уз употребу новог пројектора реализована два значајна догађаја у новембру – Нектар ОК фест и 14. Међународни филмски фестивал „Први кадар“.

Зворничани сва обавјештења о биоскопском репертоару и осталим догађајима у Дому омладине  могу пратити на фејсбук страници Дома омладине, инстаграм страници @domomz и вибер заједници Дома омладине.

Pin It on Pinterest

Share This