Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Делегација Војводине данас у Зворнику

Делегација Војводине данас у Зворнику

01.08.2022.

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић са сарадницима разговарао је данас са представницима Покрајинског секретаријата Војводине о успостављању сарадње у различитим областима. Према ријечима Александра Софића, покрајинског секретара, ово су први кораци за конкретизацију сарадње са градом Зворником.

„Разговарали смо на тему прекограничне сарадње, с обзиром да је усвојен нови позив у Бриселу и очекујемо ускоро расписивање тог позива и сматрамо да бисмо заједнички могли да аплицирамо. Осим тога ријечи је било о проширивању и наставку сарадње у пољу културе,“ рекао је Александар Софић, покрајински секретар за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу

Култура, историја, привреда и спорт су области у којима Зворник жели унаприједити сарадњу и јако је важно одржавати добре односе са свим представницима у региону, истакао је Зоран Стевановић, градоначелник Зворника.

„Једна сјајна делегација младих људи посјетила је наш град и радујемо се што ћемо продубити сарадњу града Зворника и Покрајинске Владе. Очекујем да ће ово дати и озбиљан допринос едукацији наших службеника који припремају међународне пројекте и да ћемо стати раме уз раме срединама које су увелико одмакле у припреми и реализацији пројеката,“ истакао је градоначелник Стевановић.

На састанку је договорено да ће се у наредном периоду интензивирати комуникација и истражити најбоље подручје за заједничко пројектно планирање.

Pin It on Pinterest

Share This