Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Дан отворених врата за предузетнике 9. новембра

Дан отворених врата за предузетнике 9. новембра

26.10.2022.

Дан отворених врата за предузетнике биће одржан 9. новембра у малој сали Градске управе Зворник са почетком у 10:00 часова.

Биће ово прилика за предузетнике да изнесу проблеме са којима се суочавају приликом отпочињања и обављања привредне дјелатности, те да дају приједлоге и сугестије за њихово рјешавање. 

Град Зворник установио је Дан отворених врата као механизам редовне комуникације са предузетницима с циљем сталног унапређивања квалитета услуга за привредне субјекте, а тиме и побољшања укупног пословног амбијента.

Како би могли учествовати у овом догађају заинтересовани предузетници треба да поднесу пријаву на обрасцу који се може преузети овдје или у Градској управи Зворник – канцеларија број 37. Попуњен пријавни образац потребно је доставити најкасније 24 часа прије заказаног догађаја путем електронске поште на адресу razvoj@gradzvornik.org или у канцеларију број 37.

Дан отворених врата за предузетнике одржава се на основу Одлуке. Претходни Дан отворених врата који је био и први овакав сусрет предузетника и представника Градске управе, реализован је почетком августа текуће године.

Pin It on Pinterest

Share This