Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu

13.05.2020. године

Градска организација Црвеног крста Зворник донирала је Дому здравља тунел за дезинфекцију, а у Болници Зворник прехрамбене и беби пакете за дјецу која се у породилишту зворничке Болнице роде у току Недеље Црвеног крста.

Дана Мићић, секретар Црвеног крста у Зворнику, истакла је да је ово једна од традиционалних акција коју спроводе сваке године у периоду од 8. до 15. маја.

„На овај начин желимо да обрадујемо наше најмлађе суграђане, односно њихове родитеље. Поред пакета за новорођенчад ми смо сваке године посјећивали и вртиће, као и  Центар за подршку дјеци са сметњама у развоју и њиховим породицама и доносили им различите поклоне, а што ове године, због пандемије вируса корона, нисмо у могућности да спроведемо. Надамо се да ћемо то реализовати у првој седмици октобра када се обиљежава Недеља дјетета.“

У наредна два дана представници зворничког Црвеног крста са волонтерима обићи ће десет најугроженијих породица, као и десет породица са четворо и више дјеце и свима уручити пакете хране, обуће и хигијенских средстава.

Pin It on Pinterest

Share This