Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Центар за подршку дјеци са сметњама у развоју добио поклоне од СШЦ „Петар Кочић“

Центар за подршку дјеци са сметњама у развоју добио поклоне од СШЦ „Петар Кочић“

19.05.2020.

19.05.2020. године

Центру за подршку дјеци са сметњама у развоју и њиховим породицама данас су запослени и ученици Средњошколског центра „Петар Кочић“ уручили поклоне које су купили средствима прикупљеним од продаје улазница за хуманитарни концерт.

Психолог Маријана Ћирковић рекла је да су поклони које су добили из ове школе веома значајни јер доприносе квалитетнијем раду и социјализацији дјеце.

„Ова школа прати и често помаже рад Центра својим донацијама те тако чине љепшим боравак свих наших корисника у њему.“

Директор школе Биљана Писић рекла је да у марту ове године, због пандемије вируса корона, нису успјели спровести низ хуманитарних акција.

„Једна од њих је и концерт, управо два дана прије заказаног термина за његово одржавање  проглашена је ванредна ситуација, али је наш Савјет ученика вриједно радио заједно са координаторима, професорима Маријом Стјепановић и Станиславом Томићем који су од продаје карата прикупили 800 КМ. Како очекујемо  да ће Центар ускоро почети са радом одлучили смо да им уручимо оно шта им је потребно како би у првим данима након отварања корисници имали све услове за реализацију активности.“

Од прикупљеног новца купљена су  дезинфекциона и средства за хигијену, као нешто што је тренутно најпотребније, те дидактички материјал за игре и разне радионице које се у Центру реализују, напоменула је предсједник Савјета ученика Кристина Тодоровић.

Центар за подршку дјеци са сметњама у развоју и њиховим породицама који има преко 50 корисника, отворен је 2015. године, а његов рад финансира Градска управа Зворник.

Pin It on Pinterest

Share This