Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Будући пројекти тема састанка градоначелника и федералног министра

Будући пројекти тема састанка градоначелника и федералног министра

05.07.2023.

Градоначелник Зворника Бојан Ивановић разговарао је са Федералним министром расељених особа и избјеглица Нерином Диздаром о реализацији пројеката овог министарства на подручју Зворника.

„Овим путем исказујем добродошлицу министру Диздару у наш град и надам се да ћемо успјешно сарађивати и у наредном периоду. Теме данашњег састанка били су пројекти који су до сада реализовани у Зворнику,они који су још увијек у току, али и програми и активности које ћемо реализовати сигурно у наредном периоду са Федералним министарством расељених особа и избјеглица. Град Зворник је до сада имао јако добру сарадњу са овим министарством и ништа мање не очекујемо и у будућности. Наш циљ је један, а то је стварање што бољих услова за живот, рад, останак и опстанак на овим просторима.

Зворник је једна од оних средина у Босни и Херцеговини које предњаче у смислу позитивних процеса што се тиче повратника, истинске и потпуне интеграције у локалну заједницу. Министарство ставља у приоритет овакве средине, гдје и локална администрација третира све своје грађане као своје суграђане, истакао је Нерин Диздар, Федерални министар расељених особа и избјеглица.

„Град Зворник увијек аплицира са квалитетним пројектима, тако да је и нама пуно лакше реализовати пројекте, односно одобрити средства и учествовати у тим пројектима, који истински помажу подизању квалитета живота свих становника, повратника, и ми ћемо увијек са задовољством подржавати пројекте који истински помажу обнову те локалне заједнице,“ додао је министар Диздар.

Састанку су са делегацијом Града Зворника присуствовали су представници Федералног министарства и повратничких заједница.

Pin It on Pinterest

Share This