Град Зворник
Службена страница Градске управе Зворник
Izaberite stranicu
  1. Почетна
  2.  » 
  3. Инфо
  4.  » 
  5. Вијести
  6.  » Брза цеста Бијељина – Зворник – Соколац тема састанка у Палати Републике

Брза цеста Бијељина – Зворник – Соколац тема састанка у Палати Републике

28.11.2023.

Изградња брзе цесте Бијељина – Зворник – Соколац била је тема састанка одржаног са Председником Републике Српске и представницима кинеске компаније „Шадонг“ данас у Бања Луци на коме је присуствовао и градоначелник Зворника Бојан Ивановић.

Дужина брзе цесте је око 160 km, а у наредном периоду биће одређена траса пута, а све локалне заједнице кроз које ће пролазити цеста, биће у обавези да дају свој допринос.

„Градска управа града Зворник максимално ће се ангажовати како би у што скорије вријеме била утврђена коначна траса пута кроз подручје Зворника, али и да се ријеше сви имовински односи. Дугујемо велику захвалност предсједнику Републике Српске, господину Додику, Влади Републике Српске, који су организовали овај састанак,“ рекао је градоначелник Ивановић.

Реализацијом овог пројекта, као и пројекта брзе цесте Шабац – Лозница и аутопута Шабац -Београд, Зворник ће бити град на раскрсници путева, повезан модерним саобраћајницама са центрима у регији, које требају допринијети даљем његовом привредном развоју.

Pin It on Pinterest

Share This